Carolien Huffels Coaching
 

Ontwikkeladvies

 

Wil je weten wat je kansen zijn op de arbeidsmarkt? Welke mogelijkheden je hebt met jouw opleiding, ervaring en competenties?  Wil je je kansen op de arbeidsmarkt vergroten en ben je benieuwd welk ontwikkeling of (bij)scholing hierbij past? Dan is een ontwikkeladvies wellicht iets voor jou.

 

Het Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd? Dan kun je vanaf 1 augustus 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Een ontwikkeladvies geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, wat zijn dan je mogelijkheden? Welke (bij)scholing is er voor jou mogelijk?

 

Het ontwikkeladvies bestaat een test gebaseerd op wat voor jou kansrijke beroepen zijn. Dit gezien vanuit jouw competenties, opleiding en ervaring. Na de test volgen er 3 gesprekken om de test te bespreken, passende mogelijkheden n.a.v. de test te definiƫren en ontwikkelmogelijkheden te onderzoeken met als doel je wendbaarheid en kansen op de arbeidsmarkt te verhogen.

 

Wil je weten of het ontwikkeladvies iets voor je kan zijn? Neem contact met me op.

 

 
persoonlijke en loopbaanontwikkeling