Carolien Huffels Coaching
 

Over mij

Ik (1964), heb na een studie communicatie en voorlichting verschillende beroepen gehad in de commerciële dienstverlening. Communicatie, verbinding en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling waren de drijfveren in mijn werk. In mijn werk als leidinggevende heb ik mij ontwikkelt als coach, Tijdens een reorganisatie heb ik als leidinggevende een bijdrage kunnen leveren aan de persoonlijke ontwikkeling en bijbehorende keuze’s van medewerkers. Geboeid door wat verandering bij mensen te weeg kan brengen en de voldoening die ik had in de begeleiding daarvan, ben ik begonnen aan een opleiding tot loopbaancoach. Waarna ik me ben blijven ontwikkelingen door verschillende opleidingen en trainingen. Sinds 2007 werk ik als loopbaancoach en trainer en begeleid ik mensen bij veranderingen en persoonlijke ontwikkeling in hun werk. Het (her)vinden van plezier en energie staat daarbij centraal.

Mijn aanpak is verbindend, praktisch en diepgaand met aandacht voor zowel de mentale, intuïtieve en fysieke kant van de mens. Ik werk met mensen gericht aan antwoord op hun vragen en doelen van het gekozen traject. De eerste stap is inzicht en bewustwording, daarna zoeken naar verandermogelijkheden en daarvoor samen haalbare stappen acties bedenken, die tijdens het traject al ingezet worden. 

Ik ben erkend loopbaanprofessional van het Noloc, en ben daarmee gehouden aan kwaliteitscertificering, de gedragscode en het reglement van klachtenbehandeling van het Noloc, organisatie voor professionals werkzaam op het gebied van loopbaanadvisering. De gedragscode is te raadplegen op deze site en die van het Noloc

 
persoonlijke en loopbaanontwikkeling